DESCONTAMINACIÓ D'EMPLAÇAMENTS CONTAMINATS
DESCONTAMINACIÓ D'EMPLAÇAMENTS CONTAMINATS

REMEDIA AMBIENT : Qui som?

REMEDIA AMBIENT som una empresa amb una dilatada experiència en el camp de la consultoria ambiental i  especialitzada en desenvolupar projectes de descontaminació de sòls i aigues subterrànies. 

 

Som un equip de professionals que tenim com a objectiu principal vetllar pels interessos dels nostres clients. Aportant-los-hi les solucions necessàries per desenvolupar amb èxit el dia dia en les seves activitats des del punt de vista mediambiental.

 

Al llarg dels anys de treball en aquest sector a nivell nacional i internacional, hem adquirit l'experiència i coneixements necessàris per oferir uns serveis eficients i competitius per als nostres clients.  

 

Gràcies al nostre equip multidisciplinar, podem aportar solucions integrals en episodis de contamianció de sòls. Així, el grup empresarial disposa de personal i maquinària pròpia per realitzar des de les tasques d'assessorament, investigació dels sòls i les aigües subterrànies, caracterització dels mateixos, al  disseny , fabricació ,instal.lació i posta en marxa dels sistemes de descontaminació.   

GALERIA D'IMATGES

CONTACTE

REMEDIA AMBIENT
 

25230 MOLLERUSSA (LLEIDA)

Ferrer i Busquets 85 1er

973 33 12 12

 

08007 BARCELONA

936978735

Correu electrònic:

info@remedia-ambient.com 


També pot utilitzar el nostre

formulari de contacte.